~: G Y C K L A R G R V P P E N :~

~ En nymedeltida livsstilsblogg för alla de fyra stånden ~ Oberoende feodal ~
~ gycklargruppen@gmail.com ~

Thursday, October 06, 2005

It takes a lot to laugh, it takes a korståg to cry


Den 17 oktvber kommer han äntligen tillbaka för ett stort framträdande på Globe theater!
Jag talar givetvis om legenden Rikard Lejonhjärta!
I decennier har han varit ute på sitt Neverending Korståg. Han har ofta förnedrat skriftställare som önskat klargöra exakt vad han håller på sig. Hans stridsteknik har varit revolutionerande, men ofta svårtydd och de har även skickat ut dubbla signaler. Rikard Lejonhjärta är en komplex man! En gång under en övning i trakten kring Manchester kallades han Judas av en konservativ stratevg som ansåg att man alltid borde följa den stvre Caesvrs exempel. Men ni kan redan det där förstås.

Rikard Lejonhjärta behöver ingen närmare presentation. Han har under närmare sex decennier varit en av världens mest hyllade härförare och kungar och har kommit att bli något av en levande legend.
Det händer mycket kring Rikard Lejonhjärta för tillfället. Den 31 augusti släpps bildtapeten "Ingen riktning hem" som innehåller 28 bildsviter om hans öden och äventyr i samband med att han försöker befria Det Heliga Landet från de otrogna hundarna. Materialet består av bland annat privata skisser och runstenar. Tapeten kommer att visas över hela den civiliserade världen framöver.

I slutet av september släpps även en pergamentsrullebox om Lejonhjärta, "Klippbok 1056-1066" i latinsk översättning. Den innehåller över hundra bilder, kvädetexter samt en 60 minuters intervju inhuggen i granit.

Under hösten kommer även självbiografin om Lejonhjärta "Krönivkan – första delen" målad på vanliga billiga djurhudar.

1 Comments:

Blogger wbrant said...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a picture of william shakespeare site. It pretty much covers picture of william shakespeare related stuff.

Come and check it out if you get time :-)

5:54 PM  

Post a Comment

<< Home