~: G Y C K L A R G R V P P E N :~

~ En nymedeltida livsstilsblogg för alla de fyra stånden ~ Oberoende feodal ~
~ gycklargruppen@gmail.com ~

Thursday, December 01, 2005

Alla talar om... ALVSEX!


Gycklargrvppen har fått många brev som vndrar om det här med alvsex. Ett fascinerande ämne som inte så många vet någonting om. För att bringa ordning i den barbariska oredan — här är Gycklargrvppens guide till könsumgänge med alver!

I. Alver är mycket sällsynta. Att du, enkla läsare av Gycklargrvppen, skvlle få chansen att ligga med en alv är vngefär lika troligt att dv skvlle få klämma Hildegard av Bingen på tvttarna eller raka arselet på kejsar Barbarossa.

II. Alver kan bli mycket mycket gamla. Tiostvsentals år gamla, faktiskt. Detta innebär att de också blir könsmogna vid en för oss mycket hög ålder, någonstans runt 1000 år. Skulle dv, enkla läsare av Gycklargrvppen, vilja ligga med en tusentaggare? Nä, tänkte väl det.

III. Alver har låg sexualdrift, vilket innbär att svärmandet, vppvaktandet och lutspelandet under alvbalkongen måste pågå vnder en mycket lång tid. Vi snackar tiotals år. Och efter det är det förspel i ett par år till. Alver är fina i kanten och förstår sig inte på sådant karnevaliskt pang-på-sockerbetan som vi människor.

IV. Det finns inga vetenskapligt bevisade fall av lyckad barnalstring mellan alv och människa. Detta innebär att sexvellt vmgänge med en alv är att likna vid mastvrbation. Vilket är rena gvdsförnekelsen! Rvnkande leder alltid till att man så småningom brinner i Gehennas eld som en oändlig kolbrikett. Alvsex - säg bara nej!

Andra bloggar om: , ,

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

http://monicagreen.webblogg.se/281105073634_bad_i_vttern.html#comment

3:52 PM  

Post a Comment

<< Home