~: G Y C K L A R G R V P P E N :~

~ En nymedeltida livsstilsblogg för alla de fyra stånden ~ Oberoende feodal ~
~ gycklargruppen@gmail.com ~

Monday, January 15, 2007

Etth waarningens ord: Bloggande svartalver på turné i riket!

Inthe noog med atth stormen Per, son afv Gudrun, har drabbath riketh med fallna mänskor och trän och söndrade bondgårdar som följd. Till wår stora förskräckelse nås wi ock aw vnderrättelser aw att svartalver, eller mörkeralver om ni så will, alltså så kallade Drows, är vte på härjningståg i riketh.

Japp, Gycklargrvppen bringar härmed några warningens ord, ty rikeths enda yrkesverksamma svartalver, det påvert maskerade spelemansgillet Melody Clvb, är vte på tvrné och giöör wägarna osäkra.

Gycklargrvppen rekommenderar därföör hwarje good father i riketh att låsa in söner, döttrar samt kritter. Ty Melody Clvb, thetta livsfarliga band av sjiungande svartalvsstämmor i måttlig harmoni, med sina elektrifierade instrvment med läckerth blincande dioder, med sina tajta svarta jeanspantalonger som icke alls döljer de oansenliga mansskinkorna, thetta mörkerbardernas spelemanslag som anförs aw den Pomperipossa-näste Kristofer Östergren är ett med rätta fruktat anhang som war de än wandrar sprider sprudlande och märkligt lockande compositioner af smygsynthig paTrackslistemusik som kan förföra den frommaste munk till en vndergång i rökmaskinsrök och alkoholfria läskgroggar på någoth sorglight fjorthisdisco i Småland.
Och inthe noog med deth, till wår oändliga fasa seer wii ock att Melody Clvb-alverna storbolagsbloggar för en ondsint bvlletin föör att på så sätth locka in än fler mänskor i fördärfw! Så gooth folc, se vpp där vte i bygderna och håll er alltid på många replängders avstånd från svartalverna i låt- och lekarlaget Melody Club. Annars kan deth slvta så att dv lallande på en sång om elektricitet spetsas av den medeltidsfriserade Kristofers Mortiis-liknande näsa. Etth ytthersth owäärdigth slvt.

Andra bloggar om: , , ...

1 Comments:

Anonymous hansan ruhlar phett said...

Mig synes det som att Kristofer bardens näsa liknar Dante Alighieris.

11:53 PM  

Post a Comment

<< Home