~: G Y C K L A R G R V P P E N :~

~ En nymedeltida livsstilsblogg för alla de fyra stånden ~ Oberoende feodal ~
~ gycklargruppen@gmail.com ~

Tuesday, March 07, 2006

En riktig medeltidsman

Nu nähr Jet Set-församlingen gått fvllkomligt vilse i fjolligheternas yttersta vtmarker (asså, de skriver bara om känsliga pojkar i dvggregn och s k neonljus, känsliga pojkar i randiga kostymer, känsliga sodomitiska boskapsfösare, et cetera), nv när politikens högdjvr ylar i affect och harm för minsta streckgvbbe, nv när mvsic tycks vara en omskrivning för ömfotade småpojkars rätt att spela på knappt hörbar volym -- det är nv vi behöver riktiga drakdräpande medeltidskarlakarlar som Ronnie James Dio.


6 Comments:

Blogger Donnie Donut said...

Två korsade smörknivar, det inger respekt.

11:37 AM  
Blogger Caesar Colonii said...

Allt är inte tvåhandssvärd som glimmar... Donnie, är det inte dags att du gästbloggar lite för Gycklargrvppen snart? Eller hänger med oss ner till Sjätte Tvnnan för ett riktigt sjöslag?

11:54 AM  
Blogger Donnie Donut said...

Ingen dum idé. Som f d Visbybo har man trots allt sett Medeltidsveckan inifrån. Att jag flyttade därifrån när jag blev hosmyndig är en bisak.

6:28 PM  
Blogger Lortsverige said...

En gång såg jag ett hemmahosreportage från Ronnie James Dio på en vhs, utgiven av någon hårdrockstidning. Han hade en massa rustningar hemma, så klart, och berättade stolt att han samlade på "gamla böcker".

Det slog alla MTV Cribs ever! Ronnie James Dio skulle sannerligen kunna göra för Gycklargrvppens målgrvpp vad Kjell Häglund gör för Residences. När startar någon tidningen Tinnar & Torn?

Och Donnie, du är hjärtligt välkommen att gästblogga. Din ungdoms erfarenheter från Medeltidsveckan skulle vara oerhört kittlande läsning.

11:55 AM  
Blogger Wife of Bath said...

Hemma-i-HOSorna-reportage! Ronnie James Dio? Ja, tack!

Metallkillarna har förstått att det här med rvstningar och läder går hem hos kvinnofolk. (Jag har hört rykten om att det även skulle gå hem hos mansfolk, men har svårt att ta till mig dylika tillbaka-till-antiken-påståenden.)

12:13 AM  
Blogger Caesar Colonii said...

Metallkillarna har förstått att det här med rvstningar och läder går hem hos kvinnofolk. Jag har hört rykten om att det även skulle gå hem hos mansfolk...

Ah, Wife of Bath, du tänker förstås på de populära Dragon Lance-brvdarna? http://ariakas.free.fr/Galerie%20image/Dragonlance/Image/Dragonlance06.jpg

10:29 AM  

Post a Comment

<< Home