~: G Y C K L A R G R V P P E N :~

~ En nymedeltida livsstilsblogg för alla de fyra stånden ~ Oberoende feodal ~
~ gycklargruppen@gmail.com ~

Monday, December 04, 2006

Sir Johan Hakelius Hacke versus Svartkonstnären Joe Labero

Det är några sanningens allwarliga ord som den (tror vi) sunt feodalistiskt sinnade krönikeskrivaren Johan Hakelivs idag utslungar ur sin gåspenna i Aftonbladet!

Sir Johan Hakelivs Hacke varnar för att det som började med en förtrollad liten leksakslåda i Alvesta kan slvta i något mycket större och betydligt allvarligare för hela mänskligheten:

Jag ser den där annonsen – Joe Labero svävar i motljus – och blir mest nyfiken på publiken. Den kan uppenbarligen dra av momsen, spelar golf, röker cigarr och vet att avnjuta en god konjak. Och så gillar den magi och strandraggarmode. Låter som en korsning av Svenskt Näringsliv, Hugh Hefner och Tolkiensällskapet.

Ärligt talat, borde man inte oroa sig för det här?
Jag menar, detta märkliga släkte finns inte bara i Malmö, Karlskrona, Leksand, Helsingborg, Växjö och allt vad det nu är. Joe Labero har svävat, viftat med cigarrer och kursat golfklubbor i Monte Carlo och Sydney, i Las Vegas och Paris, i London och Köpenhamn. Till och med i Tunisien. Alltid fullsatt.
Kronprinsessan Victoria är en anhängare. Bill Clinton, Sven-Göran Eriksson och ”medlemmar ur Kennedy-familjen” likaså.
Man behöver inte ha läst ”Da Vinci-koden” för att ana en konspiration.

Vad har detta diskreta, magiska, konjakspimplande, korttricksande, avdragsgilla sällskap, med lokalavdelningar över hela världen och förgreningar i samhällets toppskikt, egentligen för planer för framtiden? För världen? För oss?
Jag bara frågar.
Kalla mig paranoid, men en morgon vaknar ni kanske och upptäcker att Lars Bengt Roland Johansson från järnvägsknuten Alvesta är planetens envåldshärskare. Och allt började med en trollerilåda.


I sanning wäl walda warningens ord om vad som acceptans och fascinering inför den porrfilmsblonderade och okristligt svävande häxmästaren Joe Labero kan ställa till med om vi inte genast ger Vatikanen grönt ljvs för en rejäl utstädning av sataniska tendenser i sam- och framtiden! '

Fvll story

Andra bloggar om: , , , , , ...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home