~: G Y C K L A R G R V P P E N :~

~ En nymedeltida livsstilsblogg för alla de fyra stånden ~ Oberoende feodal ~
~ gycklargruppen@gmail.com ~

Sunday, October 29, 2006

Ringbrynjor för fred och könsumgänge

Läsare, war beredda på att göra korstecknet och be om syndernas förlåtelse i samma takt som era modem skyfflar fram datan bakom iconerna som laddas på denna sida (se nedan, men giör thet mellan fingrarna!).

Det här är kanske den diärwaste posthning iagh giorth vnder mina år på denna otvktens, kätteriets och syndernas marknad som Wäwen vtgör.

Men iagh känner en skyldigheth att vpplysa alla Gycklargrvppens läsare om de sjvka och perwerterade och direct samhällsfarliga idéer som frodas på Inter net.

Så, här nedan följer skakande bildbevis på wad framtidens människor har tänkt vt och framställt. Någoth så widrigth och kränkande som ringbrynjor som inte är tänkta för strid, utan för att wisa upp naken hvd och egga vpp folk sexuellt.

Ja, ni läser rätt — RINGBRYNJOR FÖR FRED OCH KÖNSUMGÄNGE!

Detta måste stoppas! Drag inte ringbrynjan i smvtsen! Låt den inte wandra samma syndiga wärld som de stackars stupstockar som flyttats från kyrkbackar till sedeslösa S/M-dungeons! Låt inte det copvlerande och fredsälskande syndarnas kollektiv få ta ringbrynjorna från oss som vppskattar en rejäl drabbning mellan riddarhärar.
Här kommer bilderna.Andra bloggar om: ,

4 Comments:

Anonymous Lars Anders Johansson said...

I sanning fasaväckande!

11:17 AM  
Blogger Wife of Bath said...

Detta ter sig aningen märkligt i mina ögon. Hvr kan någon tro att ringbrynja på en kvinna skulle vara något som lockar en man till könsvmgänge? Vi vet jv alla att Jean d'Arc inte hade någon livmoder, och således inte kunde avla några barn. Hvr går det här ihop?

Dagens vngdom är sannerligen skrvwad.

10:18 PM  
Blogger Eugéne de Beauharnais said...

Amusant å min ära, dock föredrar undertecknad att de fagra fröknarna icke bära underkläder vilka behöva ses över medelst rostskydd

1:47 PM  
Anonymous Treetop said...

Å Herre vår Skapare! Sannerligen skola dessa sodomiter slås med swärd och lida för sina styggelser!

Fast hon längst ner var rätt hot ändå...!

12:23 AM  

Post a Comment

<< Home