~: G Y C K L A R G R V P P E N :~

~ En nymedeltida livsstilsblogg för alla de fyra stånden ~ Oberoende feodal ~
~ gycklargruppen@gmail.com ~

Thursday, January 12, 2006

Tajt som fan

Jag hade nyligen nöjet att hänga lite med de celebra pungrakarna bakom bloggen Manolo.se. Jag gillar killarna trots att många påstår att hela gänget av dem har välbefläckade exemplar av den där silvriga boken Stil (en pekbok om herrmodets regler, allt förklarat på så enkelt vis att till och med civilekonomer förstår) hemma på kamrarna. Tja, jag vet faktiskt inte. Jag tyckte de var rätt schysta. Och ingen kan väl förneka att de gör ett gediget jobb här på wäven. Nåväl. Långt in på småtimmarna strök vi ölskummet ur våra flätade skägg och diskuterade utförligt vilka pantalongmåsten som gäller i vår. Vi kom fram till följande tre par pantalonger genast måste införskaffas:

Ett par svarta och stretchiga med brodyrglädje på sidorna. Kommer att garantera minst två ligg per dygn på årets medeltidsvecka (om man är lagd åt det syndiga hållet alltså, inget som vi på 1300-talet håller på med).


Ett par färggladare after-gyckel-leggings. Att bara chilla i när man beställt in en korsfararbricka efter väluträttat narrspel.


Och så vårens överraskning — combatbrallan är tillbaka! Här med raffiga /praktiska strumpeband som piffig detalj. Grattis alla män och grattis Filip & Fredrik-Filip, stridsbyxans kanske kändaste vän i Stockholmsnatten.

1 Comments:

Anonymous Katti said...

hahaha, combatbrallan, så som den verkligen ser ut. fantastiskt! åker till vietnam om två veckor, ska ta o sy upp nga där.

5:58 PM  

Post a Comment

<< Home