~: G Y C K L A R G R V P P E N :~

~ En nymedeltida livsstilsblogg för alla de fyra stånden ~ Oberoende feodal ~
~ gycklargruppen@gmail.com ~

Wednesday, October 26, 2005

Otukten frodas på Inter Netum

Det är förändringarnas tid vi lever i.

Kätterska teser spikas upp på dörrar, den gregorianska harmoniken skändas av osnutna musikanter i lädersärkar och alla tycks ha glömt bort hur man använder kyskhetsbälte (tips: det är inte ett fashion statement, det är ett preventivmedel. Ett fullkomligt sådant).

Inter Netum, den machinae som sägs underlätta ögonblickliga kungörelser som når hela Terra Firma och därmed förändrat de skrivkunnigas vardagsliv in i grunden, har på mycket kort tid förvandlats till ett vidsträckt och bottenlöst träsk av kätteri, förkrympta kattungar i glasflaskor och allsköns otukt.

Som tur är har Vatikanens fotsoldater äntligen börjat ett korståg mot smutsen. Följ själv den ärorika kampen. Ordbanken (The Good Gvys) versus Porrbloggen (Hin Håles Hantlangare).

Vatikanen undersöker för övrigt om det ändå inte finns en tionde krets i helvetet där otuktare från Inter Netum tvingas bära glödgade kyskhetsbälten där de står bundna med kablar vid satans taggiga fallos och piskas blodiga av barmstarka, men retsamt avhållssamma demoner klädda i raffset.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home