~: G Y C K L A R G R V P P E N :~

~ En nymedeltida livsstilsblogg för alla de fyra stånden ~ Oberoende feodal ~
~ gycklargruppen@gmail.com ~

Tuesday, May 08, 2007

Fåfängans apostel stryker omkring på Stockholms gator

Japp, thät är santh. Fåfängans missioniär Scott Schvman wandrar jvst nv Stockholms gator. Och de fårakthiga og klädesbesattha Öster- och Södermalmskidzen kråmar sigh som flvgsvampsrvsiga påfåglar i parningstid, XXIV/VII, fasthän på ett anstrængth blasé sätth som mann plægar giöra i Stockholm. De streetfashionfrælstha borgarna beteer sig lika vppspelt vnder oberörd yta som ett giäng biskopar inför ett stvndande påvebesök. Och waar man går så ser man hvr vnga svennar och möer stvkar thill sina vintage- och HM-trasor föör rätt slags sprætthiga men prækthiga borgarlook, och de kastha stændigth spanande blickar öfver axeln föör att se ifall mannen medh voyeurmachinaen och bloggen lvrar wijd någoth gathöörn. Och så nööjda de är, nv när de hafr fåtth swarth på witth att Stockholm är en cool och fashion stad! Wi fotograferas av The Sartorialist, alltsåå finnes wi!
All thänna fåfänga och glädjie i att afbildas kiänns lite som en blandning af glad folkporr i korpentappning, iklädd Cheap Monday-jeans. Motbjiudande og säkerligen ogvdakthigth!
Wi, Gycklargrvppen, är ock en aning föörwånade och föörnärmadeh att ingen af oss blifith plåtade, wåra färgglada pantalonger och bjällerprydda mössor thill trots. Må han och hans fotografiobjekt placeras i en lämplig krets af hælwethet!

(Bifogar en lithen bild på waad fåfängans apostel borde plåta istælleth)Andra bloggar om: , , , , ...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home